Vad gör du här?

Här får du möta några av de som valt att göra karriär, leva och utvecklas i Jönköping. Varje story är ett svar på vår inledande fråga: Vad gör du här?

»Jag ser till att kunden får rätt lösning«
Lisa Claesson

Lisa Claesson

Produkttekniker, Kitron

– Kitron tillverkar kretskort och monterar dem även i olika produkter. Våra största kunder finns inom tillverkningsindustri och medicinteknik. Försvaret är också en viktig uppdragsgivare.

– Jag är tekniskt ansvarig för kundprodukter. Mitt jobb är att förbereda produktionen utifrån kundernas underlag och ta fram styrdokument. Det finns många krav som måste uppfyllas. Det är inte svårt, men det är mycket att hålla koll på.

– På Kitron händer det alltid något, företaget växer och utvecklas konstant. Det är avancerad teknik och man får inblick i många sorters produkter. Men det gäller att hålla kvalitetsnivån. Det är alltid höga krav. Jag vill vara kvar här och se vad som händer framöver.

– Det bästa med Jönköping? Jag är uppvuxen i Bankeryd och mina vänner och min familj finns här. Så det var naturligt att flytta tillbaka efter utbildningen. Det finns många trevliga matställen och det är alltid nära till natur och vatten, även inne i stan. Jag gillar området runt Munksjön där det finns mycket utrymme att bara vara.

Det bästa med Jönköping

»... är att det alltid är nära till natur och vatten, var man än är – även inne i stan.«

Kitron

Kitron

Kitron är ett av Skandinaviens ledande elektroniktillverkningsföretag som levererar ökad flexiblitet, kontnadseffektivitet och nytänkande inom hela värdekedjan. Vi finns i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tjeckiska Republiken, Kina och USA. Med ca 2500 skickliga medarbetare tillverkar vi allt från avancerade kretskort till färdiga produkter för kunder världen över.

Kitron erbjuder positiv, utmanande och inspirerande arbetsmiljö. Våra medarbetare förväntas ta ansvar för sina arbetsuppgifter och bidra till framtida förbättringar.

Kitron erbjuder sina kunder "know how" inom utveckling, industrialisering och produktionsprocesser. Detta innebär att vår affär drivs framåt av våra kompetenta medarbetare. Vårt mål är att våra anställda ska utvecklas tillsammans med våra kunder och kundernas utveckling.

Kitrons karriärsida
DET BÖRJAR MED EN MATCHNING

DET BÖRJAR MED EN MATCHNING

Du hittar det där jobbet som känns precis rätt för dig — och plötsligt vet du precis vart du är på väg.

Lediga tjänster i Jönköping