Vad gör du här?

Här får du möta några av de som valt att göra karriär, leva och utvecklas i Jönköping. Varje story är ett svar på vår inledande fråga: Vad gör du här?

»Min drivkraft är att sprida kunskap, både på jobbet och fritiden«
Roger Bergling

Roger Bergling

Seniorkonsult, INVID Jönköping

– INVID är breda och djupa. Vi säljer och driftar affärssystem, installerar hårdvara och bygger den digitala infrastrukturen åt våra kunder. Där ingår även virtualisering, systemintegrationer och säkerhetslösningar.

– Jag arbetar mycket med en stor statlig myndighet här i Jönköping och ser till att deras e-tjänster håller den oerhört höga säkerhetsnivå som krävs. Jag har jobbat på INVID i 27 år. Idag förstår kunderna vad jag gör och varför det är viktigt, inte minst när det gäller säkerhet. Stora attacker, som den mot Coops kassasystem, har fått mycket uppmärksamhet. Det är lätt att se de ekonomiska konsekvenserna.

– Dessutom utbildarna jag kundernas medarbetare i IT-säkerhet, hur man använder sina personuppgifter och hanterar sina lösenord. Det skapar en större respekt och förståelse för arbetsgivarens säkerhetsåtgärder. När jag inte jobbar lägger jag mycket tid på att lära mig mer och bloggar om allt som händer inom IT och digital säkerhet. Alla måste förstå. Man kan inte sitta inne med all den här informationen själv.

– Jag är uppvuxen i Huskvarna men har bott i Jönköping större delen av livet. Jag bor i en villa på Torpa med fru och hund. Barnen är utflugna. En sak jag skulle sakna om vi flyttade från Jönköping är att det faktiskt är gångavstånd till precis allting. Stan är så kompakt. En stor och liten stad på samma gång.

Det bästa med Jönköping

»... är att det faktiskt är gångavstånd till precis allting.«

INVID Jönköping

INVID Jönköping

INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Vi omsätter ca 270 M SEK och är drygt 110 medarbetare. Du hittar oss på följande orter i bokstavsordning: Anderstorp, Göteborg, Jönköping, Stockholm, Tranås, Vetlanda, Värnamo och Västervik.

Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär. Som partner är vi engagerade och vi hör av oss med jämna mellanrum för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Skulle något krångla, finns vi nära och är snabbt på plats när det behövs. Vårt partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Vi har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta nya lösningar som förenklar din vardag och stärker din utveckling.

INVID Jönköpings karriärsida
DET BÖRJAR MED EN MATCHNING

DET BÖRJAR MED EN MATCHNING

Du hittar det där jobbet som känns precis rätt för dig — och plötsligt vet du precis vart du är på väg.

Lediga tjänster i Jönköping