Vad gör du här?

Här får du möta några av de som valt att göra karriär, leva och utvecklas i Jönköping. Varje story är ett svar på vår inledande fråga: Vad gör du här?

»Jag hjälper företag att finansiera sina IT-lösningar«
Wilma Jangren

Wilma Jangren

Finansieringsansvarig, Atea Sverige

– ATEA hjälper offentliga organisationer och privata företag med IT-infrastruktur och Informationsteknologi i framför allt Norden och Baltikum. Vi är inriktade på hybrida leveranser och lösningar inom bland annat infrastruktur, datahantering, säkerhet och drift. Dessutom levererar vi egen programvara, rådgivning och support.

– Mitt jobb är hantera finansieringen för våra hyrkunder. Än så länge är jag ganska ny på jobbet, så mycket handlar om att hitta in i vardagen. Men ATEA är ett roligt företag, det finns en lagkänsla, laget före jaget är vad som gäller. Man hjälper varandra och det känns välkomnande. Det är inte omöjligt att jag tar mitt nästa karriärsteg här.

– Något som folk utifrån inte känner till att Jönköping är en rolig studentstad. Jag är uppvuxen i Fagerhult utanför Habo och ville verkligen plugga här, vilket jag gjorde i fyra år. Stockholm har aldrig lockat och Göteborg ligger ju ändå så nära.

– Charmen med Jönköping är närheten till naturen. Jag bor i Munksjöstaden inne i stan, och det är lätt att gå ut och gå runt Munksjön. På sommaren sitter jag helst på en solig uteservering. På en ledig vinterdag spelar jag gärna mixpadel med kompisar eller ser en hockey- eller innebandymatch. Alla i Jönköping är väldigt engagerade i all möjlig sport. Bara att jag håller på ”fel” innebandylag – Växjö – kan väcka känslor på fikarasten.

Det bästa med Jönköping

»... är att alla här är väldigt engagerade i all möjlig sport.«

Atea Sverige

Atea Sverige

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.

Vi finns nära din verksamhet på ett trettiotal orter, från Malmö i söder till Kiruna i norr och stöttar dig på den digitala resan. Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Atea Sveriges karriärsida
DET BÖRJAR MED EN MATCHNING

DET BÖRJAR MED EN MATCHNING

Du hittar det där jobbet som känns precis rätt för dig — och plötsligt vet du precis vart du är på väg.

Lediga tjänster i Jönköping